خمیر پیتزا
پنجشنبه, ۱ دی ۱۴۰۱، ۰۵:۲۰ ب.ظ
مواد لازم برای ۵ خمیر
- پنج لیوان دسته دار آرد
- پنج قاشق غذاخوری بسیار پر روغن
- یک فاشق عذاخوری بسیار پر شکر
- دوقاشق مرباخوری نمک
- یک عدد تخم مرغ
- دولیوان آب یا شیر
- مایع خمیر یک قاشق غذاخوری بسیار پر
مواد تر را جداگانه باهم قاطی می کنیم و میزنیم تخم مرغ + پنچ قاشق عذاخوری روغن مایع + دولیوان شیر میزنیم باهم. ( دما کلی ۳۶ درحه باشد)
آرد را از الک رد می کنیم و نمک و شکر و مایع خمیر را اضافه می کنیم. و سپس مواد تر را اضافه می کنیم و بهم می زنیم و و ورز می دهیم تا خمیر چسبندگی خود را از دشت دهد و آماده است و می گذاریم دو ساعت در جای گرم بماند روی آن را می پوشانیم .
۰۱/۱۰/۰۱