آش دوغ
مواد لازم
سیر ۲ بوته بزرگ
نخود یک پیمانه
برنج نیم دانه یک پیمانه
تخم مرغ ۲ تا
سبزی آش دوغ ۱ کیلو
گوشت کله گنجیشکی
سه لیتر دوغ سنتی آلیس
یک کیلو ماست ساده
سه تا گالی نابلانکا
فلفل سیاه
نخود را بخوبی قبلا خیس کرده ایم می پزیم خیلی خوب
برنج را قبلا خیس کرده ایم چهار انگشت آب رویش می ریزیم تا حسابی بپزد و مانند شیربرنج نرم و لعاب دار شود و له شود
کوفته قل قلی هم حدود چهل تا دورست می کنیم برای درست کردن در تفلون آب می ریزیم و آن ها را در آن می اندازیم تا بپزد با آب خودش
اکنون در قابلمه دوغ ها را می ریزیم و پس از آن ماست را اضافه می کنیم و سپس برنج نیم دانه را آرد برنج می کنیم و با دوتا تخم مرغ قاطی می کنیم و به دوغ ها اضافه می کنیم و باید تا جوش آمدن بهم بزنیم تا نبرد!
سپس گالی نابلانکا و کوفه قلقلی ها و سبزی را اضافه می کنیم تا بپزد مقداری و سپس سیرله شده و نعناع را که کمی تفت داده ایم به مواد اضافه می کنیم .
این مواد باید اینقدر روی آتش بجوشد تا مواد دیگر ته نشین نباشد و بلکه بیاید روی آب و در نهایت هم کمی سبزی دیگر اضافه می کنیم در آخر کار.