یادداشت های شخصی 🕊️

راه در جهان یکیست و آن راه راستی است، KEEP IT SIMPLE ذهن های آرام موفق‌تر اند

یادداشت های شخصی 🕊️

راه در جهان یکیست و آن راه راستی است، KEEP IT SIMPLE ذهن های آرام موفق‌تر اند

کشک و بادمجان

چهارشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ ب.ظ


خب اگر ۱۰ کیلو بادمجان بخریم نیمی از آن تبدیل به بادمجان سرخ شده می شود.

من ۱۰ کیلو بادمجان براق مشکی و کمی نرم خریدم آن ها را پوست کندم بدون اینکه از وسط قاچ کنم همه را نمک زدم و گذاشتم بماند تا آن آب تلخ خارج شود پس از شستن  و خشک شدن سرخ کردم  وقتی بادمجان های سرخ شده را کناری می گذاریم آب تلخ قهوه ای همراه با روغن قهوه ای در ته ظرف جمع می شود که آن را دور می ریزیم و بخش های سیاه شده و سوخته را با چنگال بر می داریم.
برای ۱۰ کیلو بادمجان ۳ پیاز بزرگ و ۵ عدد کشک ۵۰۰ گرمی رامک پاستوریزه و دو عدد گالی نابلانکا بره و دو بوته سیرداغ و به مقدار کم فلفل و نعناع خشک استفاده شد 

خب پس از سرخ شدن بادمجان ها آن ها می کوبیم و اگر خیلی تخم داشت جدا می کنیم و با گوشت کوب چوبی می زنیم. سپس پیاز داغ طلایی همراه با سیر داغ که در زردچوبه تفت داه شده و گالی نابلانکا را اضافه می کنیم و می گذاریم باهم بجوشد و در این هنگام کشک ها را در ظرفی جداگانه داغ کرده و سپس مخلوط می کنیم با مواد اصلی و بعد نعناع ها را اضافه می کنیم و مواد افزودنی دلخواه مانند نمک و می گذاریم بجوشید تا جا بیفتد