کال کباب
کال کباب گیلان
--------------------
۹۰۰ گرم بادمجان
۱۲۰ گرم گردو
یک بوته سیر خام تازه
رب انارترش یا ملس ۴ قاشق غذاخوری
آب انار ترش یک استکان کوچک
سبزی معطر گیلان به مقدار دلخواه ( چوچاق، خالواش، دلار) یا سبزی های جایگزین مانند نعناع گیشنیز ریحان
نمک و فلفل گلپر به مقدار لازم
-----------------------
بادمجان ها را کبابی کرده پوست کنده و تخم آن ها را نیز تا حد امکان بگیرید، سپس آن ها را بکوبید، گردو را آسیاب کرده و سیر را رنده خیلی ریز کرده، چهار قاشق غذاخوری پر رب انار ترش یا ملس و یک استکان کوچک آب انار ترش همراه با سبزی معطر ساطوری شده و به مقدار دلخواه نمک و فلفل و کمی گلپر به بادمجان های از قبل کوبیده شده اضافه کرده و آن ها را مدت کمی در میسکر بگذارید تا خوب یکنواخت مخلوط شوند. در نهایت باید این غذا غلیط و سفت باشد.
*توجه کنید که ترکیب غذا نباشد آبکی شود .
*این غذا بصورت سرد و بعنوان پیش غذا یا مزه مصرف می شود.
*اگر کال کباب شما کمی تلخ یا تند شد بدلیل انتخاب بادمجان تلخ یا استفاده زیاد از نعناع و سبزیجات زیاد یا سیر زیاد است.
*براساس طبع و میل خود می توانید مقدار مواد لازم را کم و زیاد کنید.
---------------
بادمجان کبابی
مغز گردو سابیده
نمک، فلفل
سیر رنده شده
رب انار ترش یا ملس
آب انار ترش
گلپر
سبزی معطر یا دلار
همه رو فقط قاطی میکنی و تمام 😋😋😋